Het woord
aan de klant.

Het woord
aan de klant.

Werken met Anne is een feestje. Allereerst door zijn prettige persoonlijkheid, maar ook omdat hij je altijd vanuit onverwachte invalshoeken verrast.

Typerend voor Anne is dat hij vanuit het grotere geheel nadenkt over de content. Anne voegt echt waarde toe en helpt je stappen voorwaarts te zetten. Teksten die hij schrijft zijn vlot, lekker leesbaar en altijd afgestemd op de doelgroep en het medium.

Anouk Velthuis Marketing & Communicatie Manager bij VIRO www.viro.nl

Soms heb je een gevoel, een richting, maar kun je het niet goed verwoorden. Hoe vertaal je dit gevoel naar Jip en Janneke taal?

Anne heeft ons hier bij geholpen door op zijn oosterse nuchtere manier onze missie door te vertalen in onze DNA- en corporate brochure en website. Wij vinden het belangrijk dat onze klant ons begrijpt, zich verbonden voelt en langdurig met ons wil samenwerken. Anne’s teksten geven onze cultuur en onze bedoelingen treffend weer.

Anthonie ter Harmsel Directeur bij Hodes Huisvesting www.hodes-huisvesting.nl

Anne is onze vaste schrijver van belangrijke documentatie zoals interviews en teksten voor het GMB Directieverslag en jaarverslag GMB BioEnergie, webteksten, redactionele artikelen, en persberichten.

Anne is een nuchtere schrijver die aan een half woord genoeg heeft en achtergronden goed doorziet, waardoor hij snel tot de kern komt. Hij schrijft heldere teksten die aansluiten bij het niveau van onze doelgroepen zonder zijn schrijfstijl uit het oog te verliezen. Anne is veelzijdig; hij denkt ook mee over positionering, het uitwerken van concepten en het uitwerken van onze kernwaarden. Tot in het hart van de organisatie!

Rianne van Amersfoort Medewerker PR & Communicatie bij GMB www.gmb.eu

Anne is al jarenlang één van onze vaste tekstschrijvers. Hij heeft aan een korte briefing voldoende en weet precies wat hem te doen staat.

Voor ons als Rabobank is het ook belangrijk dat Anne een mooie coöperatieve schrijfstijl heeft. Hij weet bij elk onderwerp de juiste toon te raken.

Evelin Hams Marketing & Communicatiemedewerker bij Rabobank Noord en West Twente www.rabobank.nl

Ongeveer éénmaal in de twee jaar blikken we samen met onze partners terug op wat we de afgelopen periode met elkaar bereikt hebben. Wat is er nou mooier dan dit ook te laten vastleggen, zodat we het met al onze stakeholders kunnen delen?

Daarom vragen we Anne altijd om ons verhaal op te schrijven. Anne begrijpt inhoudelijk waar we mee bezig zijn, stelt veel vragen en vertaalt dit naar een verrassende tekst die zo prettig leest, dat we altijd weer extra trots zijn en vol enthousiasme de volgende stappen zetten.

Ingrid Pierik Beleidsadviseur Techniek bij Wonion www.wonion.nl

Anne verstaat de kunst om het woord echt te laten spreken. Ik vind mijn visie en ideeën terug in rake zinnen. Hij voert niet alleen zijn ‘eigen’ taak als schrijver uit, maar heeft ook een scherp oog voor het collectief.

Om in termen uit de sportwereld te spreken (waar toch mijn ‘roots’ liggen): Anne is een echte ploeggenoot waarmee je plezierig samenwerkt. Hij denkt strategisch met je mee, heeft veel ervaring, reflectie en het vermogen om te kunnen omdenken. Mijn ervaringen: Anne creëert draagvlak voor ideeën, met de juiste woorden als fundering.

Rob Harmeling Directeur Maartens Foundation & Eigenaar SportGeluk www.sportgeluk.nl

We werken al een lange tijd plezierig samen met Anne. Hij kent onze organisatie ondertussen erg goed. Daardoor is hij in staat om met zijn woorden exact te vertalen wat ons beweegt en waarom wij bepaalde acties ondernemen.

Anne vraagt door en komt daarmee tot de kern van de boodschap. Hij schrijft niet alleen smeuïge en prettige teksten; ook inhoudelijk staat het verhaal als een huis.

Rieneke Leusink HR Manager bij Ter Steege Groep / Ter Steege Bouw www.tsbouwvastgoed.nl

Wie wij voor onze klanten willen zijn, dat we voor hen klaar staan en hen graag vooruit helpen. Dat is makkelijker gezegd dan geschreven. Want hoe verwoorden we dit op de juiste manier. Raken we de juiste snaar en spreken we onze klanten aan. Dat is duidelijk een vak apart.

Anne heeft het talent en de kennis om die snaar te vinden en te raken. Hij leeft zich in en leeft mee. Met zijn ondersteuning weten we als De Variabele te beschrijven wat we het liefst voor onze klanten doen en hoe we dat invullen.

Helmy van der Werf Manager Klant & Techniek bij De Variabele www.devariabele.nl

Als civiel en bouwkundig aannemer weten we onze werkzaamheden technisch altijd wel goed te verwoorden. Bij tenders is het ook belangrijk dat de tekst vlot wegleest en dat ieder lid van de gunningscommissie die moeiteloos kan begrijpen.

Anne helpt ons al jaren om onze teksten helder en begrijpelijk op papier te krijgen. Daarnaast sparren we graag met hem om onze concepten zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de uitvraag van de klant. Door zijn ruime ervaring met tenders heeft Anne ook oog voor de details. Mede dankzij zijn bijdrage mochten we al menige tender winnend afsluiten.

Jelle van Egmond Commercieel manager Hegeman Bouw & Infra www.hegeman.com

Praat gewoon en
verstop je niet achter jargon.

Kan ik me in vinden